nog een nachtje slapen
Door: marjanenfrank
Blijf op de hoogte en volg marjan en frank
26 November 2009 | Nederland, Amsterdam
26 November 2009 - 20:26
Maayke:
Een heel goede reis toegewenst...en met jaloersheid denk aan jullie die straks met de Kerst op het strand zitten! Veel plezier en ik kijk uit naar de verslagen! -
26 November 2009 - 20:43
Manon:
Oei, oei wat spannend... morgen om 16.30 uur de deur uit lopen. Ik denk aan jullie. Ga vooral niet denken aan thuis maar Geniet!!! -
26 November 2009 - 21:31
Maria:
Dan gaat t nu eindelijk toch echt gebeuren...spannend!
Geniet ervan. En hopelijk laten jullie ons af en toe meegenieten via de reisverslagen (doe je een oproep als je behoefte hebt aan extra foto/videoruimte?)
Kus, Maria -
27 November 2009 - 07:46
Sam:
Een hele fijne reis! Frank we missen je nu al :( Geniet van jullie reis want de tijd zal o zo snel gaan!
xxx -
27 November 2009 - 10:09
Pamela:
Wat heerlijk dat het eindelijk zo ver is!
En die eerste keer uit het vliegtuig stappen en weten dat je avontuur is begonnen zijn al die zenuwen waard natuurlijk. Heel veel plezier! -
27 November 2009 - 11:16
Mirjam:
Goede reis en veel plezier! -
27 November 2009 - 11:51
Lonny:
Hoi Marjan en Frank,
Hier de groetjes van Anita en Lonny, Maaike en Frank en Ellen en Arie en annemarie (of te wel de hele dagdienst van de vrijdag)
We zijn de hele tijd met jullie bezig. Met name Anita die maakt zich zeer grote zorgen dat jullie juist niet gaan. Maar ja het vliegtuig wacht. We denken continue aan jullie, hoe is het met de zenuwen, niets vergeten in te pakken, komen jullie wel door de douane etc. Want zeg eens eerlijk hoeveel ketanest heb je meegenomen????????Wij vinden het enorm spannend. Het is nu al stil hier...Dikke kus van ons allemaal als je dit leest hopen we dat jullie een goede vlucht hebben gehad en ons lekker uit het hoofd gaan zetten. We gaan jullie blog volgen. bye bye
PS hoeveel sms heb je nog gehad. Alle artsen wilde je o6 -
27 November 2009 - 12:15
Esther Spijkerman:
Hi lieve Marjan en Frank,
echt ontzettend heeeeeeel veeeeeeel plezier!!! En als jullie aan de oostkust zijn in de buurt van Surfers Paradise, dan kan het zijn dat jullie mensen tegenkomen die op mij lijken (wonen 4 achtertantes met kinderen van mijn leeftijd ;-)) doe ze dan de groetjes :-)
Fijne reis,
kus Esther -
27 November 2009 - 12:39
Anja:
Hoi Marjan en Frank, Ik heb plaatsvervangende zenuwen voor jullie reis. Dus jullie kunnen relaxed vertrekken. Ook wij wensen jullie een topvakantie. Geniet van wat je ziet en vooral lekker met elkaar.
We zullen geregeld een lekker wijntje op jullie gezondheid drinken. Veel liefs en groetjes Paul, Sassy, Robert en Anja. -
27 November 2009 - 14:01
Ria:
Heel veel plezier en geniet ervan al dat moois wat je te zien krijgt,tenminste als je maar in het vliegtuig stapt????????? -
27 November 2009 - 15:59
LangLies:
I.p.v. "Hello Goodbye": Goede reis en behouden thuiskomst -
27 November 2009 - 17:34
Marijke En Piet:
Jullie zijn nu onderweg, de spanning kan eraf. Heb het goed, pas goed op elkaar en kom (over een hele tijd) veilig weer terug. Liefs -
28 November 2009 - 21:18
Christel Bouwman:
Hey Marjan en Frank!
Zijn jullie goed aangekomen in Singapore? En nu last van een jetlag?
Geniet lekker van jullie wereldreis! Lekker kerst en oud en nieuw in de zon, dat klinkt goed toch?
Veel liefs, Christel.