2010 - Reisverslag uit Kaikoura, Nieuw Zeeland van marjan en frank hustinx - WaarBenJij.nu 2010 - Reisverslag uit Kaikoura, Nieuw Zeeland van marjan en frank hustinx - WaarBenJij.nu

2010

Door: marjanenfrank

Blijf op de hoogte en volg marjan en frank

01 Januari 2010 | Nieuw Zeeland, Kaikoura

Voor iedereen de beste wensen voor 2010.Wij zijn bijna aan het einde toegekomen van de New Zeeland reis.Terugkijkend was het een fantastische reis met veel leuke mensen.We hebben op 14 plaatsen gecampeerd stuk voor stuk met zijn eigen charmen,We hebben veel gelachen weinig geruzied alleen wat irritaciones maar wat wil je 24 uur op elkaars lip alleen douchen en wc is privaat...De natuur was ,is overwelming... en de vogeltjes enorm leuk die zijn altijd in de buurt om je te verblijden met een fluiterijtje.Ik hoop dat we zondag op onze trip de walvissen kunnen zien.We hebben bijna ales kunnen zien wat we wilden tjaa er blijven altijd dingen liggen maar je moet ook op vakantie keuzes maken..Onze laatste dag in Akaroa een hele leuke dag gehad met Sandra.Nou mensen tot de volgende keer .Kus Marjan

• 01 Januari 2010 - 10:19

Anja:

Hallo Marjan en Frank,
    Happy new year en ga door met lekker genieten.
    Hoe hebben jullie oud en nieuw gevierd, doen ze ook aan vuurwerk?
    Of waren jullie al onderweg naar Australië?
    Hier wordt het weer lekker koud/ 7 graden vorst is voorspeld. Maar Frank met stelligheid wordt beweerd dat er geen elfstedentocht komt.Dus dat loop je niet mis. Maar je verhaal over de fjorden lezende dan ben je nu met hele andere boeiende zaken bezig. Marjan heb je de walvissen nog gezien? We horen het wel. Veel liefs en groetjes, Paul en Anja en fam.