wildlife in Sydney
Door: marjanenfrank
Blijf op de hoogte en volg marjan en frank
10 Januari 2010 | Australië, Sydney
10 Januari 2010 - 13:16
Marlies:
Heee Marjan,
Fantastisch hoor, alle verhalen! Geniet er maar lekker van. Hier is het KOUD!! Het ene weeralarm na het andere. Afgelopen donderdag nog geschaatst. Nu weekenddienst met Lonny, Hans en Paul. Heb ze allemaal aan de zelfgemaakte erwtensoep gezet hahaha.
Groetjes van ons allevier!
Liefs! -
10 Januari 2010 - 14:04
Karina:
Wel moeilijk voorstellen hoor, water van 27 graden, terwijl wij aankijken tegen ijs en sneeuw :) Maar ga vooral zo door met jullie verhalen, erg leuk! Beetje laat maar alsnog een gelukkig nieuwjaar. Geniet er maar van! -
10 Januari 2010 - 14:29
Pamela:
Net glibberend (echt doodeng) amsterdam in gereden na een dagje schoonmoeder. Hier is het koud en glad en dan lezen dat bij jullie het water 27 graden is. Ik wil nooit graag van huis weg maar nu... -
10 Januari 2010 - 15:02
Anja:
Hallo Marjan en Frsnk,
Ik benijd jullie om die heerlijke warmte.Bij ons is het behoorlijk fris en wit. Door de sneeuw wordt er niet veel geschaatst.Hier zijn ook veel beesten die in het open stuk van de Amstel zwemmen, maar heel wat minder exotisch dan wat jullie zien. Veel plezier en mooie plaatjes de komende dagen en laat ons maar mee genieten, Veel warme groetjes, Anja. -
10 Januari 2010 - 15:11
Wilma:
heerlijk die verhalen ik komnet thuis van de orkestrepetitie in amsterdam noord ,door de sneeuw en buien bbrrrrr.
ging erg goed wordt mooi!!
dionne vliegt nu naar mexico ggrrrrr .je kaart was prachtig mooi op tijd erg bedankt .voorlopig is het hier nog koud en bij jullie lekker warm geniet er maar van.pas op de slangen en haaien etc. eng land hahahaha
doei kus willie -
10 Januari 2010 - 20:36
LangLies:
Is toch plezant, he, om weer eens Belgisch te kouten en dan aan de andere kant van de wereld.
GotoGotoGot, hier in Nederland is hetkoud, en dan praten jullie over tropische temperaturen, is toch te zot voor woorden!
Veel plezier in Hervey Bay!!!
Bis nachste mal! -
11 Januari 2010 - 11:59
Renske:
Ik had jullie een tijdje niet gevold, dus ik heb er even een uurtje voor uit getrokken. we hebben jullie foto,s bekeken ende video,s,prachtig allemaal wat een andere wereld he,spannend hoor.nou veel plezier en bedankt voor jullie verhalen heel leuk doeidoei dikke kus van Will en Renske xxx -
11 Januari 2010 - 14:54
Karin:
Hoi Marjan en Frank.
Eindelijk een berichtje van mij.
Ik vind het ontzettend leuk om jullie verhalen te lezen, en naar die mooie foto's te kijken.
Jullie beleven wel hele leuke dingen allemaal.
Hier lekker koud.
Gisteren een schaatstocht op de botshol gedaan.
Heerlijk midden in een sneeuwstorm, en gevoelstemperatuur - 10.
Nou dikke kus, ook van Ed en de kids. -
14 Januari 2010 - 22:29
Pamela:
WAUW WAUW WAUW hoe kan je zo attent zijn! Op mijn verjaardag een kaart en vandaag een fantastisch t-shirt in de post met een echte brief, wie doet dat nog. Wat heb ik er veel plezier van allemaal. Dat jochie zal zijn shirt deze zomer aankunnen hoor,het is een klein dikzakkie geworden dat pruttelt,achteruit kruipt en veel lacht. Hij gaat in februari voor het eerst naar de creche. Met mij gaat het goed, ik ben lekker bezig met man, kind en werk. Heb aleen al veel te lang geen spaans meer gesproken. Vandaag was Nicolette hier en daar gaat het ook goed mee. Die is heel erg blij met Londen en aan het werk. Verder is het hier nog steeds koud. lieve marjan en frank blijf genieten en schrijven dan geniet ik lekker mee.
Dikke kus. -
18 Januari 2010 - 09:38
Ger:
Frank,
Ik heb je site ontdekt en ga je vanaf nu volgen. Ik zit nu op mijn werk en ga alles thuis lezen. Wat ik er nu even van zie, is al fantastisch. Wat een geweldige foto's.
Take care
Ger -
20 Januari 2010 - 15:46
Gretha Garbo:
ola ik had net die belgiese doos van de nespresso aan de lijn over het ontkalken. Moest meteen aan je verjaardag denken Marjan en vreselijk lachen. Ik ben je personal email kwijt wil je die even sturen alsjeblieft? Alles gaat goed veel leren veel in shunts prikken hoge rekening van de nuon want het was afgrijzelijk koud kom voorlopig maar niet terug is mijn advies genietse mazzelkonten -
21 Januari 2010 - 01:12
Jeroen En Sytske:
hey jongelui wij zijn tot de 24ste in cairns mochten julie nog zin hebben in een biertje bel ff op 0458176873!! en ja het was onze camper in townsville!!! hoezo toeval hahah hopelijk tot horens groet jeroen en sytske